ComputerCafe  
  Menu  
 ComputerCafé | Leercentrum Seniorweb

 

Het ComputerCafé. Iedere dinsdag. Van 14.00 tot 15.30 uur.


computercafeDeelnemerskaart voor 5 keer = € 35.
Tevens gratis een jaar lang lid van SeniorWeb.

Deskundige docenten helpen u PERSOONLIJK met vragen over uw Windows of Apple pc, met vragen over uw laptop, tablet (iPad, Samsung of ander Android-tablet) of smartphone. Het gaat hierbij om het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van tips, kortom het oplossen van kleine problemen. Denk daarbij aan vragen over e-mail, internet, onderhoud, foto’s en/of tekstverwerken. Tevens kan bijvoorbeeld het gebruik van een bankrekening, het bekijken van de OV-chipkaart of het aanvragen van overheidsformulieren geoefend worden. Ons motto is: “DIGITAAL LEREN DOOR ZELF TE DOEN.”

Service Gilde Roermond is ruim tien jaar lid van SeniorWeb Nederland en is een officieel leercentrum van Seniorweb. Deze Leercentra bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn veelal ook senior.
Seniorweb wil alle senioren het gemak en het plezier van de digitale wereld laten ontdekken. Achter 150.000 leden staan een professionele organisatie en meer dan 2000 vrijwilligers in wel 400 leercentra. Op de website www.seniorweb.nl staan tips en uitleg over alle mogelijke digitale zaken. Over tal van toepassingen kunnen online cursussen worden gevolgd. Nieuw is dat u in het ComputerCafé verder geholpen wordt met een cursus naar keuze. Thuis kunt u met uw gratis lidmaatschap een gekozen cursus zelf voortzetten en afmaken.

Klik HIER voor de digitale 3-luik folder.

Coördinator ComputerCafé:

Huub Tilmanns via mobiel: 06 46 85 72 25

   
    (C) Stichting Service Gilde Roermond | Webbeheerder